KERT & KERTÉSZKEDÉS

Micsoda öröm, ha zöld vesz körbe! Fűszernövényt vagy paradicsomot termeszteni az erkélyen vagy a hátsó kertben egyszerűen, jó! Különösen akkor érzed, amikor először megkóstolod azt, amit Te termesztettél.

Ugyanez az érzés tölt el amikor a virágaid gyönyörűek, és rájuk nézel. Persze rögtön arra emlékeztetnek, hogyan is viselted gondjukat nap, mint nap. Így az élmény még inkább meghatározó.

Ekkor jön még csak az, hogy mennyire is becsüljük meg a növényeinket amikor úgy gondoljuk, hogy nehéz a gondozás. Egy nagyon fontos üzleti út. Utazás a barátokkal. Egy kicsit hosszabb nyaralás. Mind jól hangzik. Ki fogja gondozni zöld barátainkat? Mennyire tönkreteheti még a legjobb nyaralást is, ha arra érsz haza, hogy kedvenc növényeid kiszáradtak, belehaltak a nyaralásba.

Ellenállóképesség
Egészséges növények
Vízhasználat

A Water Retainer (VízŐr®) talajkondicionáló alkalmazásával csökkentheted a talaj kipárolgását, és sokkal kiegyensúlyozottabb talajnedvességet biztosítasz. Ezáltal akár duplájára vagy még jobban megnövelheted azt az időt, melyet növényeid öntözés nélkül túlélnek.